miércoles, 30 de mayo de 2007

Valoració 5 pàgines Web


http://www.educa.madrid.org

Identitat dels autors: Comunitat de Madrid (otorga una seguretat de seriositat i responsabilitat)
Claretat del llenguatge utilitzat: Més que suficient.
Usabilitat o facilitat d'ús: Configuració diàfana, gens dificultosa.
Adequació del disseny: és adequat i funcional. Molt versàtil.
Freqüència de les actualitzacions: Actualització diària parcial.


Comentari: És un pàgina molt completa, plena de recursos i el que és més important, avalada per una institució pública que, en aquest cas,pel que sembla, està compromesa en que fer d'ella un recurs pedagogic vàlid en la red.




Identitat dels autors: Espiral és un col·lectiu de professors, tècnics, investigadors, estudiants i entitats, interessat en la promoció i l'aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació a l'educació (TIC). Neix l'any 1989 com a grup de treball dins de l'Associació de Tècnics d'informàtica (ATI) i des de 1993 és una associació professional independent.

Centre de Tecnologies Ituarte - Fundació Joan XXIIIAv. M. D. Bellvitge08907 L'HospitaletTel. +34 93 364 49 00 Fax +34 93 364 49 09

Usabilitat o facilitat d'ús: Versàtil i plena de recursos.

Adequació del disseny: Totalment adequat.

Freqüència d'actualitzacions: No és diària; depén de l'apartat de la pàgina.


Comentari: Aquesta pàgina m'ha semblat interessant en el sentit de que es tracta d'un grup heterogeni de gent, professionals del món de les noves tecnologies el que l'ha creada, la manté i la porta endavant; aixó és molt important per a estar a l'última i donar-li credibilitat a la pàgina.




Identitat dels autors: Hi ha diversos autors...ja que més que autors, la pàgina naix fruit de la col.laboració de agències, sindicats i demés agrupacions solidàries com:





FETE - UGT Secretaría de Políticas Sociales con Carmen Vieites (Responsable de la Secretaría), Jonatan Pozo, Luz Martínez Ten,
ISCOD con Maite Núñez (Directora) y Ana Torres (Responsable de programas de sensibilización)
DISEÑO DE PROYECTO Y CONTENIDOS/ADAPTACION A TIC Montserrat Boix y Lola Pérez Carracedo

Claretat del llenguatge utilitzat: Total i absoluta; facilitat molt la tasca de recerca i apropament a la informació demandada.

Usabilitat o facilitat d'ús: Absoluta. Fins i tot disposa d'una versió en totes les llengües pròpies i oficials de tots els territoris històrics de l'Estat Español.

Adequació del disseny: Disposa d'un disseny molt apropipat. Tant en la qüestió estètica, com en la funcional.

Freqüència de les actualitzacions: Mensual


Comentari: M'agradat molt sobretot perque és fruit de la col.laboració i la participació d'un gran nombre de gent diferent. A banda conté un prou ample ventall de possibilitats per a oferir, tant dintre del camp de les noves tec. en l'àmbit educatiu, com en altres segments educatius com és l'educació en valors.




Identitat dels autors: L'editorial oferix vàries referències pero cap clara.

Claredat del llenguatge utilitzat: No és tan clara com les anterior. Llenguatge de vegades codificat.

Usabilitat o facilitat d'ús: No presenta cap problema. Prou versàtil.

Freqüència de les actualitzacions: No és regular.


Comentari: És una pàgina prou ampla en recursos i esta ben estructurada; encara que en alguns moments no té un discurs clar.




Identitat dels autors: En aquest cas es tracta d'una relació de representacions animades que ilustren una sèrie de coneixements sobre ciència i energia. No té la mateixa consideració que una pàgina de divulgació informativa a l'ús.

Claredat del lleguatge utilitzat: Totalment clara.

Usabilitat o facilitat d'ús: Està totalment adaptada per a que puga ser usada per xiquets.

Freqüència de les actualitzacions: Al ser animacions no partix del mateix punt d'anàlisi que la resta de pàgines.


Comentari: Es tracta d'una pàgina molt divertida on la tecnologia utilitzada apropa els coneixements científics més bàsics i fonamentals als més menuts.






No hay comentarios: